2012. október 8., hétfő

Itt van az ősz, itt van újra...

Ígéretemhez híven, most még szinte "frissiben" beszámolok mi történt legutóbb.
Természetesen a Zsibvásár volt az egyik fő téma, amelyet immár harmadik alkalommal szervezünk meg. A pontos dátum október 13-a, szombat, délelőtt 9 óra. Az időjárás alakulásáról nem bocsátkoznék találgatásokba, maradjunk annyiban, hogy remélhetőleg még kibírható lesz. Amennyiben nagyon rossz idő lesz (gondolok itt esőre), akkor természetesen eltoljuk tavaszig.

A másik fő témánk a következő "szervezésünk" a halloween-felvonulás volt. Hozzánk is (akarjuk-nem akarjuk, döntse el mindenki maga) begyűrűznek más nemzetek szokásai is, így a Halloween is. Éppen ezért gondoltuk, hogy ez évben rendezünk egy jelmezes felvonulást október 31-én. Mindenkit szeretettel várunk, de van egy sanda gyanúm, hogy a gyerekek lesznek nagyobb számban. Pontosabban remélem, hogy tetszik nekik az ötlet, hogy sötétben barangolhatnak egy kicsit a faluban mindenféle rémisztő jelmezbe bújva, és nagy számban akarnak majd részt venni.
A terv a következő:
16:30 körül gyülekező az ÖNO előtt, szigorúan jelmezben, lámpással és kis szütyőkével az édességek gyűjtéséhez. Kb 5 óra felé a menet elindul a Fő út - Rákóczi út - Arany J. út - Dózsa Gy. út - Kossuth út - Rákóczi út - Fő út útvonalon, majd visszaérkezik az ÖNO-ba. Ekkor a gyerekeket a tagok megvendégelik egy kis süteménnyel és teával, majd ki-ki elindul hazafelé.
Természetesen a gyerekek csak felnőtt felügyeletével jöhetnek (felső tagozatosak már szülői engedéllyel egyedül is), hiszen a menetben is szükség lesz felvigyázókra. Terveink szerint a program este 7-8 órára befejeződik.

E két program megbeszélése közben természetesen megint ettünk-ittunk ahogy azt mindig szoktuk, és jó hangulatban telt a délután.
További ötletek, gondolatok is felmerültek, de majd ezekről akkor teszek említést, ha már itt lesz az ideje. :D
Természetesen csatlakozni továbbra is lehet, a pontos időpontokról nálam mindig van infó. Egyébként nagyon egyszerű: Minden második héten szerdán, du 5-kor. Legközelebb október 17-én.
A programokat közösségi oldalakon mindig közzéteszem, hisz ez a legegyszerűbb módja a gyors és széleskörű tájékoztatásnak manapság (sajnos).

Most pedig itt az ideje, hogy megigyam a már régen kihűlt teámat.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése