2012. január 14., szombat

Új év, új lendület

Igen bizony, megérkezett a következő és természetesen a soron következő esztendő. Szám szerint a 2012. Mi (avagy a kis társaság mely tavaly kelt életre) az új évben új lendülettel kezdünk "dolgozni". Vagy talán a régit folytatjuk? Na ebbe most inkább nem bonyolódnék bele...
Egy szó, mint száz, szerdán, azaz január 11-én megtartottuk ez évi első összejövetelünket, amelyen a már mondhatni szokásos kis csapat jelent meg. A sok jókívánság után rátértünk a lényegre. Pontosabban megbeszéltük, hogy milyen programokat szeretnénk megvalósítani az első negyedévben. Na de kezdjük az elejéről:
Idei összejöveteleink naptári napjai az első félévben:
Január 11; 25
Február 8; 22
Március 7; 21
Április 4; 18
Május 2; 16; 30
Június 13; 27
Ezek a napok mind szerdai napok, az időpont pedig délután 5 óra. Persze minden változás a közösségi portálokon megjelenik, és remélem ilyen formán mindenkihez időben eljut.
Két nagyobb eseményt tervezünk (egyenlőre) februárra és áprilisra. A februári egy farsangi vigasság lesz, amit már el is kezdtünk szervezni. Kosztümös-felvonulásos, meglátjuk mi lesz belőle. Az áprilisi egy jótékonysági műsor, ami még csak most körvonalazódik, így erről (is) bővebben majd később, amikor már konkrét infókat tudok leírni.
Mindezek mellett tervezünk színházlátogatást, esetleg kirándulást vagy fesztivál-látogatást. Ahogy tetszik (hogy egy klasszikust idézzek).
Ebben az évben is várunk szeretettel mindenkit, aki csatlakozni akar. Egy teljesen nyitott közösség vagyunk, mindenféle kötelezettség nélkül, leginkább a magunk (de szívesen a mások) szórakoztatására is.
Úgy gondoltam, hogy létrehozok egy új oldalt is "Receptjeink" néven, ahol a kipróbált és már bevált recepteket teszem közzé. Mert ugye aki már volt nálunk, az tudja, hogy szeretünk terülj-terülj asztalkám mellett ülni, és mindig kerül is az asztalra valami finomság.
Nem fogok szipogva a sarokba menekülni, ha esetleg valaki tagként feliratkozik az oldalra, esetleg megjegyzéseivel emeli az oldal fényét. (Kezdek nagyon közhelyes lenni..., ez elgondolkoztató)
Éppen ezért lassan le is zárom e rövid kis beszámolót, és koncentrálok inkább az esti mézes-joghurtomra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése